I love it here!

Amerikai Egyesült Államok:A legkedveltebb úti cél

Csapatszellem, Prom, Graduation, Sport félév, teljes tanév 15

CLASSIC PROGRAM

J-1 vízum, állami középiskolák

A CLASSIC programban az Egyesült Államok területén belül bárhova kerülhetsz. Fogadó családnál fogsz otthonra lelni a programod alatt, és a hozzájuk közel eso állami középiskolába fogsz járni. Elhelyezésed attól függ, hogy hol, melyik államban választ ki Téged egy önkéntes fogadó család. Elhelyezés nem csak vidéken! Érkezésed-kor a New York-i Orientációs táborba mész. Területválasztás és államválasztás Bár kint tartózkodásod sikere elsősorban rajtad és a fogadócsaládodon múlik, ettol függetlenül lehetoséged van 4 régió közül választani. (Közép Dél, Nyugat, Kelet) A régióválasztás október 31.- éig ingyenes. Államok közül is választhatsz hármat preferencia szinten. A területválasztás nem garancia, viszont igy jelezheted, hogy mely régiókkal szimpatizálsz. Ennek megfeleloen a partnerszervezetünk megpróbál eloször az általad választott régióban, vagy államban családot találni. Természetesen a területválasztási és az államválasztási felárat is csak akkor kell kifizetni, ha az meg is valósul.

SELECT PROGRAM

F-1 vízum, állami középiskolák

Válassz iskolai körzetet vagy iskolát! Ha te szeretnéd eldönteni hogy hova fogsz kerülni a programod alatt, vagy egy bizonyos szakra szeretnél fókuszálni az iskolában, vagy meg szeretnéd tapasztalni milyenek Los Angeles és Miami strandjai, milyen az élet egy olyan nyüzsgő nagyvárosban mint Seattle és Boston,, akkor ez a program neked való! - Személyre szabottabb program Kaliforniában, Floridában, New Yorkban, Michiganben, Washingtonban és még sok más államban - Magas szintű oktatás az általad választott szakban (tudományok, zene és művészetek, sport,… stb.) -70 iskolai körzetből választhatsz - A rugalmas F-1 vízumnak köszönhetően hazautazhatsz és visszajöhetsz az USA-ba a tanév alatt - Kiváló minőségű elhelyezések szerető és gondoskodó fogadó családoknál - Ha nem szeretnél fogadó családnál lenni, némely körzetben és iskolában lehetőség van kollégiumi elhelyezésre. A programárat az adott iskola tandíja befolyásolja.

 MAGÁNISKOLAI PROGRAM

F-1 vízum, magániskolák

A klasszikus programunk keretében előfordulhat, hogy csak a kiutazás előtt nem sokkal tudod meg, melyik iskolába illetve melyik fogadó családhoz kerülsz. A magániskolák esetében lehetőséged van előre választani melyik iskolába szeretnél járni. Saját igényeidnek és érdeklődési körödnek legjobban megfelelő iskolát választhatsz. Érdekel a kosárlabda? Megtaláljuk neked azt az iskolát, ahol magas szintű kosárlabda program van. A klasszikus állami iskolai program keretében a tanulók J1-es vízumot kapnak, ami csak egy alkalommal kapható és az adott időszakra szól. Magániskolai programban F1 vízummal a tanulók igény esetén hosszabbíthatják a programot akár több évvel. Azoknak a szülőknek, akik szeretnének gyermekük számára színvonalas oktatást biztosítani. Azoknak a diákoknak, akik tervei között szerepel akár amerikai, akár más külföldi egyetemen történő továbbtanulás.

 

, Brigitta vagyok. Miben segíthetek?

Kérdésed van a programról? Kérlek ne habozz kapcsolatba lépni velem.

Bali Brigitta

Bali Brigitta
Ügyvezető

Hívj
+36 30 758 4047

Küldj e-mailt
brigitta@intohungary.com

Árak

Az ár tartalmazza
 • Személyes beszélgetés és interjú egy előre egyeztetett időpontban 
 • Előkészítő irodalom avagy Newslink, az into információs újságja, diák, valamint szülői kézikönyv 
 • Kétnapos kötelező előkészítő hétvége augusztus/szeptemberi induulásoknál minden résztvevő számára Balatonnál
 • A vízumhoz szükséges dokumentumok beszerzése, tanácsadás 
 • 4 napos előkészítő tábor New Yorkban az augusztusban induló diákok részére
 • Az oda- és a visszaút költségei repülővel
 • Elhelyezés egy gondosan kiválasztott vendéglátó családban 
 • Részvétel biztosítása a tanítási órákon egy középiskolában 
 • Eligazítás megérkezés után a célországban 
 • Hasonló útirány vagy célállomás esetén együtt utazás vagy kiscsoportos utazás 
 • into póló 
 • A tanuló folyamatos figyelemmel kísérése Magyarországon ill. a vendéglátó országban 
 • Az into oklevél a program elvégzéséről 
 • Returnee találkozó Magyarországon 
 • Ha valamely szolgáltatásunkat nem vette igénybe pl. idő előtti hazautazás miatt, annak költségei nem téríthetőek vissza.
Az ár nem tartalmazza
 • Zsebpénz (kb. havi 200-300 amerikai dollár)
 • Vízum és hozzátartozó költségek (vízumigénylés díja: 160 amerikai dollár)
 • Iskolai egyenruha, könyvek, iskolai büfében vásárolt ételek, italok, osztálypénz 
 • A célországban fakultatív kirándulások, programok költségei 
 • Biztosítás (260 000 Ft tanév esetén, féléves program esetén: 160 000 Ft)
 • A repülőjegy terven kívüli áthelyezése saját kezdeményezésre, illetve egyéb reptéri szolgáltatások díja
Határidők
 • 2021. október 1. Jelentkezési határidő a 2022. januárban induló féléves programra
 • 2022. április 15 Jelentkezési határidő a 2022/23es tanévre
 • 2022. október 1. Jelentkezési határidő a 2023. januárban induló iskolai félévre

Orientációs tábor

Tábor az amerikai középiskolai programban résztvevő diákjaink részére (augusztusi indulás esetén)

Az USA programon résztvevők egy ötnapos egy New York-i táborral kezdhetik a kinttartózkodásukat. Ez alatt az idő alatt szemináriumokhoz, városnéző túrákhoz, szabadidős tevékenységekhez csatlakozhattok, és természetesen vásárlásra is jut majd idő. Ellátogatunk a Szabadságszoborhoz, a Central Parkba és a legendás Times Square-re is. A Central Parkhoz közeli szálláson helyezünk el benneteket a többi diákkal együtt, majd innen utaztok tovább a fogadó családokhoz.

A táborban a többi európai into-s országokból érkező diák is részt vesz, így találkozhatsz német, cseh, dán, svájci, holland cserediákokkal is. A New York-i tábor során a cél nemcsak az, hogy jól érezzétek magatokat, hanem hogy hasznos információkkal és tippekkel könnyítsük meg a beilleszkedéseteket az új környezetbe. Az into csapata a nap 24 órájában mellettetek áll és segít nektek. Tölts el velünk öt izgalmas, hasznos és felejthetetlen napot New Yorkban!

Te döntöd el, hogy szeretnél-e részese lenni a New York-i tábornak, a részvétel nem kötelező! De ha velünk tartasz, akkor garantáltan jól fogod érezni magad!

Élménybeszámolók