Gyakran ismételt kérdések (COVID 19)

Friday 27 március 2020

Kedves olvasó,

 

Reméljük jól vagytok!

A jelenlegi COVID-19 világszintű problémájával kapcsolatban szeretnénk választ adni a leggyakoribb kérdésekre. Nem tudjuk megjósolni a jövőt és hogy milyen változások lesznek a későbbiekben, de felkészülünk minden eshetőségre.

Alább összeszedtük a leggyakoribb kérdéseiteket, melyeket megválaszoltunk. Ha bármilyen kérdésedre nem találod a választ, keress minket bátran!

A 2020/21-es tanévre:

1. Már leszerződtünk a 2020/21-es tanévre, mi fog most történni?

Figyelemmel kísérjük a fejleményeket és tudatjuk veletek. Az összes into iroda és tengerentúli partnereink minden eshetőségre felkészültünk. A program kezdetének időpontjait rugalmasan kezeljük és a visszamondási költségeket is. Addig is pozitívak maradunk és úgy véljük, a programok a szokott rendben indulhatnak a 2020-2021-es tanévben.

2. Lesz egyáltalán program 2020/21-ben?

Igen, jelenleg minden program a tervek szerint indul és mindenki lelkesen dolgozik ennek sikeréért.

3. A balatoni Felkészítő tábor meg lesz tartva?

Jelenlegi terveink szerint a június eleji tábort június 20.-21.-i hétvégére toljuk, úgy véljük ez az időpont megfelelő lesz. Ha nem, megtaláljuk a megoldást hogyan készítsük fel diákjainkat a nagy útra.

4. Ha nem lesz orientációs tábor, visszakapom az árát?

Eddig csak a New York-i Orientációs tábort mondták vissza. Ha a tiéd sem lesz megtartva, természetesen visszakapod az árát.

5. Ki fogok tudni utazni az augusztus/szeptemberben induló programomra?

Jelenleg úgy tűnik, hogy a diákok gond nélkül részt fognak tudni venni az augusztusban/szeptemberben induló programjukon. De ezt biztosra sajnos nem tudjuk ígérni. Remélhetőleg mindenhol eltűnik már a jelenlegi világunkat elborító probléma, de ha mégsem, arról időben értesítünk mindenkit.

Remélhetőleg ezzel megválaszoltuk a kérdéseiteket. Reméljük megértitek, hogy biztosat nem tudunk ígérni a jelenlegi állás szerint, de kellőképpen felkészülünk mindenre, ezt bizton állíthatjuk. Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek fel minket, szívesen segítünk.

Skype videóhíváson, vagy chaten keresztül is fogadjuk kérdéseiteket minden nap. Mesélhetünk róla, milyen egy cserediák éve, vagy magukkal az öregdiákokkal is beszélgethettek.

Kövessetek minket az into Hungary Facebook oldalunkon és az instán is, hiszen ott is rendszeresen friss információkkal látunk el mindenkit.

 

Addig is ne feledd, #maradjotthon!

 

into Group

2020-03-27