Ismerkedj meg az into-val!

Friday 16 október 2020

Az into Magyarország a koronavírus járvány gyors terjedése ellenére is kitartott és folyamatosan küldi diákjait külföldi útjukra.

A márciusban kitört koronavírus járvány terjedése nem akadályozott meg bennünket abban, hogy cserediák programjainkat az egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett folytassuk. Mi kitartottunk idei elképzeléseink mellett és bár több munkával, de diákjaink sikeresen kiutaztak a 2020/21-es tanévre.
Ezért elmondhatjuk, hogy kellő tapasztalattal rendelkezünk a járvány alatti protokollal, partnerszervezeteink, valamint a fogadó családok és immár ezt bizton elmondhatják magukról, hiszen a 2019/20.-as diákjaink a járvány alatt is sikeresen zárták programjukat.
Jelentkezéseink azóta is folyamatosak, ismét minden tudásunkat és az into cégcsoport több mint 40 éves tapasztalatát latba vetve biztosítjuk a diákjaink kiutazását a 2020/21. második félévére januári kiutazással, és a következő 2021/22. tanévre is augusztusi/szeptemberi kiutazással.
Számunkra a diákjaink biztonsága a legfontosabb, ezért a koronavírus alakulásának helyi és világszintű változásait is figyelemmel kísérjük és kellő információkkal látjuk el az újonnan jelentkezőket. Az into cégcsoport irodái és tengerentúli partnerei is mind az előírások és szabályok szigorú betartásával dolgoznak a diákok elhelyezésein és ugyanezt a hozzáállást elvárjuk a diákoktól is programjaik alatt. Természetesen nem minden változást tudunk előre jelezni, de ahogy az a márciusi járvány kitörés példájából is látszik, fel vagyunk készülve minden váratlan eseményre és a biztonsági előírások szigorú betartásával tudjuk megoldani azokat.
A jelentkezési folyamat teljes egészében lebonyolítható online, kezdve az online, ingyenes tanácsadással, interjúval és nyelvi szintfelmérővel. Az érdeklődő, vagy már leszerződött diákok online nyílt napok keretein belül találkozhatnak öregdiákokkal, akik már hazajöttek programjukról és tapasztalataik megosztásával rengeteget segíthetnek az újoncoknak.
Mi azonban nem zárkózunk el a személyes találkozás sokkal pozitívabb és eredményesebb tapasztalatai elől sem; aki szeretne, maszk viselése, távolság betartása és kézfertőtlenítő használata mellett bátran eljöhet egy személyes tanácsadásra az irodánkba (1114 Budapest, Kanizsai u. 2/A)
Most fontosabb fenntartanunk az egymás közötti és interkulturális kapcsolatainkat, mint eddig bármikor. Az into cégcsoport az élő példa rá, hogy ez ilyen körülmények között is lehetséges.
Ha szeretnél többet megtudni az into által kínált külföldi tanulási programokról, keress minket bátran az info@intohungary.com email címen vagy hívj minket a +36 30 758 4047 telefonszámon!