Welcome camps

A legtöbb országban megérkezéskor egy választható táborral kezdheted a programot, aminek rendszerint a főváros, vagy valamelyik nagyobb város ad helyet. Ezeken a táborokon egy igazi nemzetközi csapatnak lehetsz a tagja a többi into-s diákkal együtt, akik Európa különböző részeiről érkeznek majd. A pár napos program során lehetőséged nyílik jobban megismerni a fogadó országot, hozzászokni a nyelvhez és a többiekkel együtt felfedezni a várost.  Ezen kívül lesznek szemináriumok, ahol hasznos információkkal és tanácsokkal látunk el benneteket, hogy könnyebben tudjatok beilleszkedni az új környezetetekbe.

Torontói tábor

A Kanadába jelentkezőket 4 napos orientációs tábor várja Torontóban! Itt lehetőséged van egy kicsit akklimatizálódni és megismerni a város főbb nevezetességeit.

Ide kattintva találsz bővebb infókat

Film a torontói táborról:

New York-i tábor

Az USA programon résztvevők egy ötnapos egy New York-i táborral kezdhetik a kinttartózkodásukat. Ez alatt az idő alatt szemináriumokhoz, városnéző túrákhoz, szabadidős tevékenységekhez csatlakozhattok, és természetesen vásárlásra is jut majd idő. Ellátogatunk a Szabadságszoborhoz, a Central Parkba és a legendás Times Square-re is. A Central Parkhoz közeli szálláson helyezünk el benneteket a többi diákkal együtt, majd innen utaztok tovább a fogadó családokhoz.

Ide kattintva találsz bővebb infókat

Film a New York-i táborról: 

Rosario tábor

A programár tartalmaz egy egyhetes spanyol nyelvtanfolyamot megérkezéskor Rosarióban, amin a világ különböző országaiból érkező diákokkal együtt vehetsz részt a játékos nyelvi felkészítésen. Így lehetőséged lesz már megérezés után barátságot kötni a többi diákkal és egy felejthetetlen héttel kezdeni ebben a lüktető dél-amerikai országban.

Bővebb infó

Londoni tábor

Az angliai programon résztvevő diákjaink egy négy napos londoni táborral kezdhetik kinttartózkodásukat. Londonban rengeteg látnivaló vár Rád! Kirándulásokon, városnéző túrákon, helyi eseményeken keresztül ismerkedhetsz meg a fogadó országod fővárosával. Rövid szemináriumokra és természetesen vásárlásra is lesz majd időd.

Bővebb információért kattints ide! 

Film a londoni táborról:

https://vimeo.com/118122096

Madridi tábor

A Spanyolországba utazó diákok számára egy fantasztikus 8 napos orientációs tábort szervez azinto a spanyol tanév megkezdése előtt. Itt a többi európai országból érkező diákkal együtt fedezheted fel a város nevezetességeit, spanyol nyelvi órákat vehetsz a programod megkezdése előtt és megismerkedhetsz a fővárossal. A városlátogatáson kívül rengeteg programon, csoportfoglalkozáson vehetsz részt és természetesen lesz idő a 'shoppingolásra' is a 8 nap alatt.

Film a madridi táborról:

Bővebb infó

Aucklandi tábor

Az ország könnyebb megismerését és a beilleszkedést segíti a tábor, melynek helyszíne Új-Zéland legnagyobb városa Auckland. Itt megszerezheted az első benyomásokat a vendéglátó országodról, annak kultúrájáról és az itt élő emberekről. A szálláshely a város centrumában helyezkedik el, ami a kiindulópontja is egyben az 5 napig tartó tábor változatos helyszíneinek. Természetesen lesz lehetőséged alaposan körülnézni és 'shoppingolás' a városban!

Bővebb infóért kattints ide!

Film az aucklandi táborról:

Párizsi tábor

Az francia programon résztvevő diákok egy 4 napos párizsi táborral kezdhetik a kinttartózkodásukat. Ez idő alatt lehetőségetek lesz szemináriumokhoz, városnéző túrákhoz, szabadidős tevékenységekhez csatlakozni, és természetesen vásárlásra is jut majd idő.

Bővebb infóért kattints ide!

Film a párizsi táborról:

Római tábor

Az olaszországi program egy ötnapos táborral kezdődik az ország csodás múlt fővárosában, Rómában.  Itt az olasz nyelv gyakorlásán kívül rengeteg egyéb élmény is vár majd Rátok. Az utolsó napon pedig a táborvezetők kíséretében mentek ki a pályaudvarokra, hogy onnan indulhassatok tovább a fogadó szüleitekhez, akik a fogadó állomásokon vagy reptereken várnak majd rátok. 

Bővebb infó

Dublini tábor

Az írországi középiskola i tanév megkezdése előtt 4 napos dublini előkészítő táborban van alkalma into-s diákjainknak részt venni. A tábor idején lesz alkalom nagy sétákat tenni a dublini kikötőben, beszélgetni tapasztalt cserediákokkal és felderíteni a város centrumát.

Bővebb infó