Werken bij

Az into kezdetei még a nyelvgyakorló utazásokhoz nyúlnak vissza. 1976-ban kezdett a vállalkozás a nyári szünet idejére diákokat küldeni Dél-Angliába. 1986-ban az into bővítette programajánlatát és sikeresen kezdett középiskolai tanévprogramokat szervezni az Egyesült Államokba. Ez idő szerint into-irodák nyíltak Hollandiában és Dániában is.

Egy évvel később Kanadával és Ausztráliával bővült a lehetséges fogadó országok kínálata. Ezen felül megalapítottuk az „into Belgium“, „into Kanada“, „into Svájc“, „into Ausztria“  szervezeteit.

1999-ben nyitotta meg irodáit az into Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban, és ma már nem csak az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába és Angliába utazhatnak diákjaink, hanem Új-Zéland, Dél-Afrika, Brazília, Argentína, Spanyolország, Franciaország, Németország, Ausztria, Olaszország, Írország, Skócia és Svájc szépségeivel is megismerkedhetnek. 2010-ben induló új programjaink: Finnország, Norvégia és Svédország. 2008-ban pedig megnyílt az into saját finnországi svéd és norvég irodája is!