Sportok

Az Egyesült Államok és Kanada legjobb sport akadémiáival vagyunk kizárólagos kapcsolatban Magyarországon. Olyan sportokban, mint például a foci, tenisz, golf, jégkorong, amerikai foci, kosárlabda, squash, úszás, lovaglás, síelés, atlétika, röpladba, vívás, snowboard, szörf és még sok más. 

Ha olyan sportot űzöl, ami nem szerepel a listán, akkor szólj nekünk és megpróbáljuk megtalálni a számodra legmegfelelőbb iskolát. 

Az iskolaválasztás ebben az esetben azon múlik, hogy milyen sportot űzöl, illetve attól is hogy milyen szinten vagy. Olyan iskolákkal vagyunk kapcsolatban, akiknek öregdiákjai jelenleg a legprofibb csapatok játokasai -. NHL, NBA, MLS, MLB, NFL stb. Ezek az iskolák csak az igazán tehetséges diákokat veszik fel. Ennek ellenére nem kell feltétlenül a válogatott csapat tagjának lenned ahhoz, hogy egy sportban erős iskolát találjunk neked. Sok iskolánk van, ahol a magas színvonalú képzésnek köszönhetően a diákok többsége sport ösztöndíjjal folytatja tanulmányait amerikai vagy kanadai egyetemeken. Ha tehetséges vagy és hajlandó keményen dolgozni, akkor nagy esélyed van bekerülni az általunk ajánlott iskolák valamelyikébe.

A tehetséges sportolók számára a bentlakásos magániskolai program az ideális választás. Nemcsak az oktatás magas színvonala, a iskola múltja és képzett tanárai miatt, hanem azért is, mert ezek az iskolák segítenek felkészíteni a diákokat az egyetemekre történő bejutásra. Tanáraid gondoskodnak róla, hogy a lehető legjobban felkészítsenek az egyetemre. A sport ösztöndíjjal így tandíjmentesen bekerülhetsz híres amerikai vagy kanadai egyetemre, sok százezer dollárt spórolva ezzel szüleidnek.